Start

chainster3Vi Lyfter Er till nya höjder.  

Det är precis vad vi kan åstadkomma med det totalkoncept som vi erbjuder våra kunder. DanLift Väst kan med hjälp av våra samarbetspartners Danloeft a/s i Danmark och SWF krantechnik i Tyskland leverera en unik totallösning för allt som har med lyftanordningar, lyftverktyg och lyftredskap att göra. Vi levererar lyftanordningar så som traverskranar, lättraverssystem, telfrar, svängkranar, lyftbord mm.. Utöver det så är vi också en bred leverantör av lyftverktyg och lyftredskap.

Vi projekterar, monterar, underhåller, reparerar, uppgraderar och säljer lyftanordningar. Vi erbjuder lyftlösningar upp till 80 ton. För mer info se fliken lyftanordningar

Servicebiten har en stor roll i vårt totalkoncept där vi erbjuder förebyggande underhåll både på lyftanordningar och lyftredskap. Det ger kunden en trygghet att allt blir åtgärdat vid samma tillfälle och det minskar kostnader. All info och status läggs in i Dantech som är vårt digitala hjälpmedel. Det är helt webbaserat och går att nå oberoende av vilken dator man använder och där har man tillgång till allt. Överblickbarheten som systemet ger ägare/brukare är svårslaget vilket skapar trygghet hos den enskilde kunden och för oss som leverantör. Allt detta sammantaget blir en mycket konkurrenskraftig tjänst som vi erbjuder marknaden. Läs mer om vår service och exempel på underlag i fliken service/tjänster. Vi verkar inom hela Västra Götalandsregionen. 

Våra ledord är: Trygghet, säkerhet och överblick.

Tveka inte att kontakta oss via hemsidan, e-post eller telefon. Vår kompetens är till för Er.

Inloggning till Dantech för befintliga servicekunder. Klicka på logon nedan.

slice07